Spring til indhold

Vores vigtigste ressourcer i Elgiganten er vores medarbejdere!
Det er ikke noget vi bare siger, men noget vi tager ekstremt seriøst!

Elgiganten Academy

Hvert år investerer Elkjøp-koncernen over 70 millioner kroner i træning og uddannelse af vores medarbejdere. Dette indbefatter både online-træninger, classroom-undervisning og vores årlige elektronikmesse Campus som afholdes i Oslo.

I Elgiganten ser vi vores medarbejdere som vores vigtigste ressource og derfor ser vi træning og uddannelse som en investering i stedet for en omkostning. Vi går meget op i udvikling og uddannelse af vores medarbejdere, så de altid har den viden og de kompetencer der kræves i en virksomhed der vil den bedste på markedet. Elgiganten Academy dækker over en række trænings- og uddannelsesprogrammer, som vi tilbyder vores medarbejdere. Vi ønsker at udvikle vores medarbejdere inden for både personlige og faglige færdigheder og derfor tilbyder vi løbende kurser og e-træninger der kan uddanne og udvikle dem inden for forskellige områder.

Vi har både programmer til vores medarbejdere der ønsker at udvide deres viden og færdigheder inden for et bestemt felt og til dem der ønsker nye udfordringer og har ambitioner om at tage næste skridt på karrierestigen.

En gigantisk karriere

Elgiganten investerer massivt i medarbejderudvikling og lederuddannelser, så vi skaber de bedste forudsætninger for, at du kan tage næste skridt på karrierestigen, hvis det er det, du ønsker. Mange af vores ledere er startet fra bundet og har oparbejdet en lang karriere i Elgiganten.

Om du starter din karriere i Elgiganten som elev eller deltidsstilling er ikke afgørende – det er dine ambitioner og din motivation der sætter grænserne for hvor langt du kan nå i Elgiganten!

I videoen kan du møde Anders og Frederik der begge er startet som elev i Elgiganten og nu sidder som assisterende salgschef på hovedkontoret.

 

Lederkurser

Elgiganten har en klar målsætning om at træne og uddanne fremtidens ledere gennem en række kurser og uddannelser. Derfor har vi vores egne uddannelsesprogrammer, der uddanner ledere og giver dem nogle færdigheder, de kan bruge i deres daglige arbejde i varehusene.

Vi har fem uddannelser der tilbydes til ansvarlige og ledere i Elgigantens varehuse.

Kurserne er opdelt i tre eller fire moduler med klasseundervisning hvor deltagerne får en række værktøjer, som de kan arbejde videre med i deres daglige arbejde ude i varehusene.

”Jeg har rykket mig fagligt såvel som personligt og derved tilegnet mig flere kompetencer efter at have gennemført Elgigantens interne uddannelser. Det har været super lærerigt og fedt at se, hvordan konkrete værktøjer fra disse uddannelser har skabt betydelige resultater i varehuset - både for medarbejdere samt varehuset.”
Martin

Det må godt være sjovt at lære!

Medarbejdere fra hele Norden bliver inviteret til eventet i Oslo, hvor de i løbet af tre dage på messen modtager klasseundervisning om produktkendskab og generel træning – her er der også stor vægt på kulturbyggende og sociale aktiviteter. Derudover får alle medarbejderne tid til at besøge standene på messen, hvor de kan snakke med leverandører. Campus er altså et arrangement der både har fokus på det faglige udbytte, men også i høj grad det sociale og Elgiganten-kulturen, som deles på tværs af landegrænser.

Messen har til formål at øge vores medarbejderes produktkundskab og gøre dem endnu dygtigere og endnu bedre til at hjælpe og guide kunderne trygt rundt i teknologiens spændende og avancerede verden. Medarbejderne får derfor træning og vejledning i markedets nye produkter, inden varerne kommer ud i varehusene.

Campus -

Nordens største elektronikmesse​

Campus er Elgigantens helt egen elektronikmesse og den største og vigtigste del af vores uddannelsesprogram.
Campus åbner hvert år dørene op for over 5.000 medarbejdere og 145 leverandører til et treugers event.