Spring til indhold

Mød os

Elgiganten har noget at tilbyde alle, ung som erfaren. Vi har en helt unik arbejdskultur med højt til loftet, masser af udfordringer og plads til alle – og så elsker vi at have det sjovt sammen! Både på jobbet og i fritiden. Faktisk er vi mange, som ikke bare nøjes med at arbejde sammen, men som også ses udenfor varehusenes åbningstider.

Men det kan vi jo sagtens påstå! Læs derfor selv mere her, hvad vores medarbejdere siger om Elgiganten
– som virksomhed, arbejdsplads og kultur. Så kan du selv se, at vi faktisk mener det, vi siger.

sales responsible telecom

Svend Langer

Svend Langer Schmidt (24 år) er salgsansvarlig i Elgiganten Vejle. Først startede han på deltid, der dog hurtigt udviklede sig til en fuldtidsstilling. Herefter blev Svend tilbudt en elevplads og bare et halvt år efter stod han klar som salgsansvarlig i teleafdelingen.

Anbefalinger fra netværket fik Svend til at kigge i retning af Elgiganten
Svend havde gennem flere bekendte hørt, at Elgiganten var en arbejdsplads med både godt kollegaskab og sammenhold. Han forklarer: ”Fra flere kanter havde jeg hørt Elgiganten omtalt som en god arbejdsplads, noget der var afgørende for, at jeg valgte at søge job i Elgiganten. Lige præcis godt kollegaskab og sammenhold er for mig nøglen til et godt arbejdsmiljø.” 

Den blå skjorte forener os  
Men også andre værdier kendetegner efter Svends mening Elgiganten. Han uddyber: ”sparring og holdånd er helt tydelige værdier, som vi praktiserer i hverdagen. Vi er et samlet team og vi sparrer løbende med hinanden omkring fx, hvordan vi kan blive endnu bedre til at give kunderne den bedste service og oplevelse, når de handler hos os. Når man har den blå skjorte på, er det samtidig stærkt at vide, at vi alle har det samme mål og vi alle gør alt, hvad vi kan i vores hverdag for at nå de mål, vi har sat os.”

Kunder og kolleger er altafgørende for en god arbejdsdag
”Jeg starter altid min arbejdsdag med at hilse på alle de kolleger, som er på arbejde”, fortæller Svend.  Han fortsætter: ”det er både hyggeligt og løfter stemningen. Efterfølgende går jeg ned i min egen afdeling og søger for, at alt er, som det skal være til kunderne, når vi åbner. Når vi så har åbnet dørene, står jeg klar til at modtage de første kunder – og jeg sætter en dyd i at give kunderne en super god oplevelse i vores varehus. En god arbejdsdag er for mig, når jeg får nogle gode snakke med kunderne og når jeg har haft det sjovt med mine kollegaer. Men det er også, når vi kan fejre hinandens succeser og sparre med hinanden om, hvad der rør sig.”

Vigtigt at have en vindermentalitet, både privat og på job
Svend kan godt lide konkurrere – for at vinde. Han forklarer: ”Personligt har jeg altid været glad for at vinde. Noget jeg helt sikkert bruger i jobbet. Som salgsansvarlig accepterer jeg nemlig ikke, at vi kun gør noget middelmådigt. Det betyder til gengæld også at jeg til tider er nødt til at takke nej til invitationer for at prioritere min tid. Sådan er det en gang imellem når man har ambitioner og gerne vil gå forrest.”

”Jeg har altid været glad for at vinde. Noget jeg helt sikkert bruger i jobbet. Som salgsansvarlig accepterer jeg nemlig ikke, at vi kun gør noget middelmådigt.”

en
gigantisk
karriere

store manager

Jon Højholdt

"Jeg føler, at kædens udvikling afspejler den udvikling, jeg selv har gennemgået i løbet af min tid i Elgiganten. Når man, som jeg, har haft ansvar for først én afdeling og senere et helt varehus, så bliver man nødt til at være omstillingsparat og udvikle sig, da branchen konstant udvikler sig."

Jon Højholdt er varehuschef i et af Elgigantens nyere varehuse, nemlig varehuset i Skejby. Jons karriere i Elgiganten er dog ikke ny. Han har nemlig været med på Elgigantens rejse siden begyndelsen i 1996.

Fra pris- til kundefokus
Jon mener, at Elgiganten – specielt de seneste par år – har udviklet sig meget. Han fortæller: ”Det har været en fantastisk rejse. Elgiganten kom ind på det danske marked som ”klassens frække dreng”, der markedsførte sig på bedste pris og et bredt sortiment. Vi indtog ret hurtigt en førerposition indenfor elektronik- og hvidevarebranchen. Det forpligter. Og efter min mening har vi, specielt de seneste år, valgt den helt rigtige vej, hvor gode priser er blevet en selvfølge og hvor fokus nu ligger på at sikre høj kundeservice og gode kundeoplevelser.”

Kunsten at være omstillingsparat
Jon startede som salgsleder i en af Elgigantens Radio/TV-afdelinger og fik siden ansvaret for varehuset i Randers som varehuschef. Derefter fik han muligheden for at stå ved roret i varehuset i Skejby, hvor han har været siden 2018. Jon sammenligner sin egen udvikling i Elgiganten med den udvikling, som virksomheden har gennemgået siden begyndelsen. Han fortæller: ”Jeg føler, at kædens udvikling afspejler den udvikling, jeg selv har gennemgået i løbet af min tid i Elgiganten. Når man, som jeg, har haft ansvar for først en afdeling og senere for et helt varehus, så bliver man nødt til at være omstillingsparat og udvikle sig, da branchen konstant udvikler sig.”

Kulturen lever i bedste velgående
Jon har somme tider spurgt sig selv, hvorfor han er blevet i Elgiganten i alle disse år. Om det fortæller han: ”Det vigtigste for mig er, at der aldrig er to dage der er ens. Jeg bliver aldrig færdig med at udvikle mig i Elgiganten, da der altid sker noget nyt.” Samtidigt har Elgigantens kultur været en medvirkende faktor til, at Jon har arbejdet i Elgiganten siden 1996: ”Vores kultur og den store grad af tillid, som jeg møder fra hovedkontoret, gør også, at jeg altid ser frem til at komme på arbejde.”

Selvom afstanden mellem alle medarbejderne er steget gennem årene i takt med åbning af nye varehuse rundt i landet, så lever kulturen stadig i bedste velgående. Jon afslutter: ”Selvom vi nu er godt 2.300 ansatte og afstanden mellem os er blevet større, synes jeg, at vi formår at opretholde en organisation, hvor der er plads til alle, og hvor kulturen lever i bedste velgående.”

ccc advisor DK

Kirstine Almann Simonsen

Kirstine Almann Simonsen (20 år) startede i Elgigantens Kundecenter i efteråret 2020 – en start, der mindede hende om studiestart med masser af nye gode kolleger.

En arbejdsplads med mange muligheder for at hjælpe kunderne og med plads til alle
Kirstine blev hurtigt glad for sit valg af arbejdsplads. Hun fortæller: ”vi har et stort og bredt spillerum med mange muligheder for at hjælpe vores kunder. Oveni er Elgiganten sammensat af rigtig mange forskellige typer – men der er plads til det. Stemningen herinde er derfor temmelig uformel og cheferne er typer, som man sagtens kan spise frokost sammen. Det gør det til en virkelig rar og afslappet arbejdsplads.”

En typisk dag i Kundecenteret
Kirstine arbejder både på telefon og en gang imellem med mail og chat. Her besvarer hun kundehenvendelser lige fra spørgsmål om lagerstatus til leveringstider. Men Kirstine er også beskæftiget med opgaver på digitale platforme. Kirstine fortæller: ”Jeg sidder både med Trustpilot, Facebook og Instagram. Nogle gange har folk spørgsmål til et produkt, andre gange ønsker de information om forskellige kampagner eller også ønsker de bare at få at vide, hvad vores åbningstider er.

En arbejdsplads med mange unge mennesker
Da Kirstine skulle vælge sin fremtidige arbejdsplads kiggede hun efter et sted med mange unge og med plads til at være social. Kirstine forklarer: ”Jeg ønskede at arbejde et sted, hvor jeg vidste, at der var mange unge, og det er der her. Samtidig er jeg meget social og udadvendt, noget jeg gerne ville finde plads til også. Og det lykkedes virkelig: da jeg startede i Elgiganten, var det mest af alt ligesom at starte på en ny uddannelse. Eneste forskel er, at jeg her har fået en masse nye gode kollegaer i stedet for studiekammerater.”

Vær ikke bange for at spørge om hjælp – kun sådan bliver du bedre
Kirstine oplevede hurtigt, at det var nemt at få hjælp, hvis bare man spurgte: ”Nu har jeg ikke været på arbejdsmarkedet i så lang tid, men jeg har allerede erfaret, at det godt kan betale sig at spørge om hjælp. Kun sådan bliver man bedre. Men det er også vigtigt at stole på din egen dømmekraft og stå ved de beslutninger, man tager.” Selvom Kirstine kun har været ansat i Elgiganten kort tid, har hun allerede opdaget at fremtidsdrømme og karriere er noget man kan tale åbent om. Kirstine afslutter: ”Man kan sagtens tale med sin chef, om hvor man gerne vil hen. Er der noget man ønsker, så er det bare at spørge. Du kan allerhøjst få et nej.”

”Man kan sagtens tale med sin chef, om hvor man gerne vil hen. Er der noget man ønsker, så er det bare at spørge. Du kan allerhøjst få et nej.”

varehus

elev

Alfred Laursen

”Det jeg virkelig godt kan lide ved Elgiganten, er at vi spiller hinanden gode, så alle præsterer deres bedste.”

Alfred Laursen (20 år) er elev i Elgiganten Silkeborg. Og med en passion for lyd og TV er han havnet det helt rette sted.

Jeg har lært mere end jeg nogensinde havde forestillet mig
Selv fortæller Alfred om sin elevplads: ”Jeg arbejder som salgsassistent i vores Tech-afdeling. Og da jeg altid har elsket lyd og TV, så giver det mig en super-god mulighed for at nørde igennem med de produkter jeg arbejder med hver dag. Samtidig bliver jeg også flyttet rundt mellem afdelinger. Blandt andet er jeg hver anden uge i vores supportafdeling, hvor jeg hjælper vores kunder med fx tekniske problemer. Det giver mig en god forståelse af andre områder i Elgiganten. Faktisk har jeg lært mere end jeg nogensinde havde forestillet mig.”

En typisk dag som elev
Alfred starter dagen med at hilse på de kolleger, som er på job. Han fortæller: ”At starte morgenen med et hej og en hurtig snak, løfter stemningen og sørger for, at vi får en hyggelig start på dagen. Bagefter går jeg ned i min afdeling og sikrer, at alt er som det skal være til kunderne, når vi åbner. Når vi så har slået dørene op, er jeg med til at modtage de første kunder i varehuset – og her sætter jeg en dyd i at give kunderne en super-god oplevelse i vores varehus.”

Vi spiller hinanden gode
Noget af det Alfred synes, er specielt ved Elgiganten er samarbejdet. Alfred uddyber: ”Det jeg virkelig godt kan lide ved Elgiganten, er at vi spiller hinanden gode, så alle præsterer deres bedste. Og så er vi rigtig gode til at komme på arbejde med en positiv attitude.”

Vær ikke bange for at prøve noget nyt
Selvom Alfred endnu ikke har så mange års erhvervserfaring, har han alligevel et godt råd, som han gerne deler: ”Personligt ser jeg en kæmpe fordel i at kaste mig ud i noget, jeg er usikker på eller ikke har prøvet før. For ”hvis man altid går samme vej til skole, lærer man aldrig smutvejene i byen.” Jeg er sikker på, at en bred vifte af erfaring er superlærerrigt – for mig er det i hvert fald.”

department manager tech

Rasmus Bager Ganderup

Rasmus Bager Ganderup (23 år) er Tech-leder i Elgiganten Holstebro med ansvar for TV-, Tele- og Computing-afdelingerne samt områdernes salgsassistenter. Et sted, der har været hans arbejdsplads siden 2016, hvor han startede som salgsassistent på deltid under sit studie.

Blev grebet af jobbet og stemningen
Det var i første omgang ikke en karriere i Elgiganten, som Rasmus var ude efter. Han fortæller: ”Jeg valgte egentlig Elgiganten som arbejdsplads i løbet af min studietid, fordi jeg så det som et perfekt studiejob, som både udviklede mig og hvor jeg fik løn efter performance. Hurtigt blev jeg dog grebet af jobbet og stemningen og efter jeg færdiggjorde HHX, startede jeg på fuld tid.”

Sammenhold, fællesskab og udvikling
Der er flere ting, der gør Elgiganten til en helt særlig arbejdsplads, mener Rasmus. Han forklarer: ”Når man arbejder i Elgiganten, får man et rigtigt godt forhold til sine kolleger, uanset om man er deltids- eller fuldtidsmedarbejder. Jeg har i alle mine år lagt meget ekstra tid i varehuset, men det har været ganske frivilligt og med stor fornøjelse. Nogle gange for at give en ekstra hånd med, andre gange for at få en fyraftensøl og tale om arbejdsdagen efter job.”
 
Men også mulighederne for udvikling er helt specielt for Elgiganten, forklarer Rasmus: ”Du har ansvaret for din egen udvikling, men du har samtidig altid en leder bag dig, hvis du har brug for hjælp eller sparring. Det er tydeligt, at der investeres mange ressourcer i os og jeg kan uden tvivl sige, at jeg har udviklet meget, siden jeg startede i 2016.

Kom ud af din ’comfort zone’
Rasmus er ikke bange for at træde ud af sine vante rammer, for ifølge ham selv, er det der, man udvikler og udfordrer sig selv: ”En af mine tidligere ledere gjorde meget ud af at arbejde uden for sin ’comfort zone’ og arbejde, der hvor det gjorde lidt ondt. Det har jeg lært meget af. Hvis jeg ser tilbage til, da jeg startede i Elgiganten, kunne jeg ikke forestille mig i det job, jeg har i dag. Dengang havde jeg svært ved at stå foran større menneskemængder. Nu er det på ingen måde det samme problem. Hvis du aldrig træder ud, hvor det gør ondt og udfordrer dig selv, så udvikler du dig aldrig,” konkluderer Rasmus.

”Når du starter som Gigant, bliver du en del af en familie. Det mærker du hurtigt, når du er i varehuset eller på kursus med kolleger fra andre varehuse.”

store manager

Henrik Hansen

”Elektronikbranchen er under konstant udvikling og forandring. Det kræver en omstillingsparathed, der sikrer at vi tilpasser os markedet, nogle gange fra dag til dag.”

Henrik Hansen (55 år) er varehuschef i Elgiganten på Strøget i København. Før da var Henrik i en årrække varehuschef i Fona, der havde til huse på samme adresse før Elgiganten tog over.

Fra Fona til Elgiganten
Om skiftet fra Fona fortæller Henrik: ”Efter mange år som varehuschef i Fona, var det helt naturligt for mig at fortsætte i Elgiganten som varehuschef, da Elgiganten overtog varehuset. Noget jeg bestemt ikke har fortrudt. Elgiganten har nemlig hele tiden været med til at udvikle mig som leder, da der altid er uddannelse, udvikling og synlige mål, som komplimenterer, de krav, der stilles. Der er gennemsigtighed og mening med den udvikling, der forventes – og samtidigt er der altid en åben linje til ledelsen.”

En passioneret varehuschef
Som varehuschef skal man både have det helt store overblik, se muligheder og være omstillingsparat. Henrik forklarer: ”at være varehuschef kræver, at jeg bruger meget af min tid på ledelse og udvikling. Men da begge områder samtidig er min helt store passion, så kan jeg nærmest ikke ønske mig en bedre arbejdsdag.” Henrik fortsætter: ”elektronikbranchen er under konstant udvikling og forandring. Det kræver at man er omstillingsparat og kan tilpasse sig til markedet – nogle gange fra dag til dag.”

Vær ikke bange for at stille krav
Noget Henrik gerne ville have vidst, da han selv startede som leder var, at det er ok at stille krav. Han uddyber: ”Hvis jeg skulle give et godt råd til alle, der gerne vil være ledere – og mig selv som ung leder – så ville det være ikke at være bange for at stille krav til dine medarbejdere. Det både udvikler medarbejderne og dig selv, at du uddelegerer opgaver og ansvar og så er det grundstenen i godt lederskab.”

Hovedkontor

CRM-specialist

Kathrin Hansen

Kathrin Hansen (31 år) arbejder på Elgigantens hovedkontor i Ørestad som CRM-specialist. I det daglige har hun ansvaret for Elgigantens Kundeklub. En omfattende kundeklub, der i starten af 2021 rundede 800.000 medlemmer.

Et job med mulighed for at gøre en forskel
Selv forklarer Kathrin om jobbet: ”Som CRM-specialist får jeg både lov til at nørde og søsætte nye initiativer og ideer. Generelt set spænder mit job meget bredt, men handler rigtig meget om at gøre en forskel for vores kunder. Det motiverer mig utrolig meget at kunne se det arbejde jeg laver, blive taget godt imod af kunder og bidrage til en god kunderejse. Og så synes jeg, vi er virkelig gode til at samarbejde som team og til at bruge hinandens kompetencer til sparring.”

En gigantisk kultur
Omkring kulturen i Elgiganten siger Kathrin: ”Vi har et virkelig stærkt sammenhold. Rigtig mange af os er ikke kun er gode kollegaer, men også venner i fritiden. Noget der også styrker sammenholdet, er det, at vi kalder hinanden for ”Giganter”. En titel vi bærer med stolthed og som helt sikkert knytter tættere bånd – også på tværs af landegrænser.”

Elgiganten er også en resultatorienteret virksomhed. Kathrin forklarer: ”Lige meget hvor i organisationen man arbejder, så er der fokus på de resultater du som enkelt medarbejder, team, afdeling, varehus eller kontor bidrager med. Omvendt er Elgiganten også en ret fleksibel arbejdsplads, som jeg sætter meget stor pris på. Det gør, at man nemt kan få arbejde og privatliv til at spille sammen.”

Et tilfældigt-heldigt valg
Kathrin startede i Elgiganten som digital marketingkoordinator direkte efter sit studie på CBS. Om beslutningen siger Kathrin: ”For at være helt ærlig, så var det lidt tilfældigt, at jeg landede hos Elgiganten. Men det er et fedt sted at arbejde og jeg elsker, at der er højt til loftet og at der er mange muligheder for både at udvikle sig og tage ansvar, hvis det er noget, man ønsker. Så i virkeligheden har det været en heldig tilfældighed, at jeg landede lige præcis her.”

"Noget særligt er, at vi kalder hinanden for ’Giganter’. En titel vi bærer med stolthed og som helt sikkert knytter tættere bånd – også på tværs af landegrænser."

store manager

Søren Johnslev

”Jeg er en del af en arbejdsplads, der fokuserer på udvikling og som giver hver enkelt af os de bedste forudsætninger for at gøre karriere, hvis bare vi arbejder målrettet for det.”

Søren Hedegaard Johnslev (34 år) er varehuschef i Elgiganten Holstebro. Ikke noget han i første omgang troede lå i kortene, da han startede som salgsassistent på deltid i 2007. Ikke desto mindre blev han hurtigt grebet af stemningen og energien i Elgiganten og tog derfor uden tøven imod de tilbud og muligheder, der fulgte med de næste år.

Et sted med muligheder
Søren forklarer: ”Da jeg blev tilbudt en elevstilling, takkede jeg hurtigt ja. Efter endt uddannelse og efterfølgende seks måneder som fuldtidsansat i dataafdelingen takkede jeg ja til nyt job igen. Denne gang som datasalgsleder – en stilling, jeg besad 6 år. En periode jeg desuden benyttede til at tage alle de kurser, jeg kunne, for at videreudvikle mig. I 2014 fik jeg plads på Elgigantens traineehold og bare et par måneder efter endt forløb, blev jeg varehuschef i Holstebro. En stilling jeg for nyligt har rundet 6 år i.”

Anbefaling fra en ven blev til drømmejob
Som arbejdsplads og kultur er Elgiganten noget helt særligt. Der er både højt til loftet og plads til alle. Søren uddyber: ”Jeg er en del af en arbejdsplads, der fokuserer på udvikling og som giver hver enkelt af os de bedste forudsætninger for at gøre karriere, hvis bare vi arbejder målrettet for det. Men faktisk var det en god vens anbefaling, der gjorde, at jeg er, hvor jeg er i dag. Tilbage i 2006 blev jeg nemlig opfordret til at søge job i Elgiganten, da en ven selv var utrolig glad for arbejdspladsen. God stemning, gode kollegaer og en masse spændende produkter på hylderne, lokkede mig meget. Og jeg har aldrig siden fortrudt beslutningen om at søge job i Elgiganten. Det er virkelig et drømmejob for mig at arbejde med mennesker og de nyeste og fedeste produkter på samme tid!”

Jobbet som varehuschef kræver oprigtig interesse i mennesker
Som varehuschef i Elgiganten er man overordnet ansvarlig for rigtig mange mennesker, det være sig både medarbejdere og kunder. Og det kræver at man tager ansvar. Om det siger Søren: ”Jeg har det rigtig godt med at tage det ansvar. Jeg nyder omgangen med andre mennesker og at tage ansvar for at yde en fantastisk service overfor vores kunder sammen med mine medarbejdere. Det motiverer mig og giver mig en glæde og lyst til at arbejde i Elgiganten.”

Tro på dig selv
Søren har en opfordring til sine kolleger – og måske kommende kolleger. Et han selv har fulgt hele vejen fra 2007: ”Jeg vil opfordre til at man drømmer stort og tror på sig selv. Med viljen kommer man rigtig langt her i Elgiganten”.

Aftersales Responsible

Simone Ingeman Nielsen

Simone Ingeman Nielsen (25 år) arbejder i Elgiganten i Gentofte og har gjort det siden 2015. Egentlig var det Simones bror der inspirerede hende til at søge et job i varehuset. Han arbejdede der selv og talte altid varmt om arbejdspladsen, kulturen, kollegaerne og fællesskabet.

Aldrig to ens dage som Aftersales Responsible
Simone er glad for sit job som Aftersales Responsible. Hun fortæller: ”I min rolle er jeg ansvarlig for at drive afdelingen, skabe resultater og udvikle medarbejdere. Jeg elsker at have med mennesker at gøre og se mine medarbejdere blive dygtigere – og så synes jeg, det er virkelig spændende at arbejde med, hvordan vi hele tiden kan blive bedre. Samtidig holder jeg enormt meget af variationen i mit arbejde. Der kan både være stille dage, dage med praktiske opgaver og dage, hvor vi løber afsted med sved på panden. Men det er det hele værd. Der er nemlig ikke noget bedre end at gøre en ekstra indsats for sine kunder og nå de mål man har sat sig.”

Lad dig ikke begrænse
Siden Simones start for 6 år siden, har hun prøvet en del. Hun forklarer: ”Jeg startede i sin tid i kassen, hvor jeg senere blev ansvarlig for afdelingen. Jeg fik hurtigt smag for det med at have ansvar og drive en afdeling og fik ambitioner om at ville noget mere. Målet blev klart for mig: jeg ville være driftsleder. For at klæde mig bedst på muligt til stillingen og få en masse erfaring, blev jeg først Service Responsible og sidder nu som Aftersales Responsible.”

Om man er ny eller en erfaren Gigant, så mener Simone, det er vigtigt at have ambitioner: ”Man må ikke lade sig begrænse. Alt kan lade sig at gøre i Elgiganten. Det er faktisk muligt at gå fra deltidsmedarbejder til varehuschef, så længe du har viljen til at lære.”

Hårdt arbejde og gode resultater
Elgigantens kultur er kendetegnet som værende bl.a. mangfoldig og hyggelig, men også som et sted, hvor der knokles. Simone uddyber: ”Hos Elgiganten er der plads til alle og alle er en del af fællesskabet uanset alder, race, køn, interesser eller præferencer. Og så er der altid rigtig god stemning, fordi vi hygger os sindssygt meget med hinanden. Vi taler også om private ting og er en stor del af hinandens liv – også udenfor arbejdspladsen. Elgiganten er dog også et sted, hvor der knokles! Vi arbejder alle hårdt for at skabe gode resultater og for at give den bedste oplevelse for vores kunder.

”Elgiganten er den bedste i branchen. Det er vi, fordi vi brænder for at gøre en forskel. Sammenholdet er helt fantastisk og man kan altid være sikker på at få støtte og hjælp fra sine kollegaer.”

Aftersales & Return Center Manager

Jannie Haurholm Sternbo

”Da jeg startede, kunne jeg hurtigt mærke, at det var en virksomhed, hvor der skete en masse spændende ting, og hvor der var gode udviklingsmuligheder. Og uden at se mig tilbage, har jeg nu været her i 20 år.”

Jannie Sternbo arbejder som Aftersales & Return Center Manager på Elgigantens returcenter i Glostrup. Her har hun bl.a. ansvaret for, at sikre effektive retur- og servicerutiner i Elgigantens varehuse og returcenter. Det var ikke her, Jannie havde set sig selv, da hun startede i Elgiganten for 20 år siden. Planen var nemlig, at Jannie kun skulle være i Elgiganten i få år og derefter uddanne sig til politibetjent.

Brænder for at gøre en forskel for kolleger og kunder
I 2001 startede Jannie som lagermedarbejder i Elgiganten i Glostrup og derfra tog det fart. Jannie fortæller: ”Efter kort tid som lagermedarbejder, blev jeg ansvarlig for områderne Retur og Service. Efter et par år som ansvarlig, var jeg med til at starte vores centrallager, hvilket var et helt nyt koncept i Elgiganten.” Derefter prøvede Jannie kræfter som lagerchef og driftsleder i forskellige varehuse indtil hun landede i sin nuværende stilling i 2016: ”De sidste 5,5 år har jeg siddet som Aftersales & Return Center Manager, hvilket betyder, at jeg har ansvaret for vores returcenter samt vores butiksrutiner for blandt andet Service og Retur. Jeg stortrives i mit job, fordi jeg brænder for at yde god rådgivning og vejledning, og for at hjælpe mine kolleger med at løse kundesager. Noget af det bedste ved mit job er, når jeg kan mærke, at jeg har gjort en forskel for både kunder og kolleger.”

Elgiganten erstattede politidrømmen
Da Jannie startede i Elgiganten, var planen, at det blot skulle være et fritidsjob i en kort periode. Men som med flere andre ´Giganter´, blev Jannies plan hurtigt ændret, fordi hun blev glad for kulturen: ”Jeg skulle egentlig kun arbejde i Elgiganten i et sabbatår mellem mine studier. Min plan var at læse til politibetjent. Jeg endte dog med at hoppe fra, fordi jeg blev fanget af Elgigantens kultur. Da jeg startede, kunne jeg hurtigt mærke, at det var en virksomhed, hvor der skete en masse spændende ting, og hvor der var gode udviklingsmuligheder. Og uden at se mig tilbage, har jeg nu været her i 20 år.”

Vi er alle kulturbærere
Kulturen og sammenholdet har indtil videre holdt på Jannie i Elgiganten i to årtier: ”Jeg havde ikke regnet med at blive så længe, men sammenholdet og kulturen overraskede mig virkelig. I Elgiganten er vi alle kulturbærere med blåt blod i årene. Vores kultur har gjort os til den virksomhed, vi er i dag og det er vigtigt, at vi vedligeholder og dyrker den, så vi også i fremtiden kan sikre en stærk og unik arbejdsplads.”
Det er ifølge Jannie de mange muligheder, der kendetegner Elgiganten: ”Der er meget højt til loftet og der er ingen grænser for, hvor meget du kan udvikle dig. Gennem vores interne kurser, kan vi udvikle os i netop den retning, vi ønsker. Som medarbejdere har vi en vilje til at satse stort og vi får pladsen til at opnå det. Det er en stor styrke for Elgiganten.”

Commercial Manager B2B

Michael West

Michael West (44 år) arbejder som Commercial Manager for Elgigantens B2B-område. Før Michael kom til Elgiganten, arbejdede han for flere af virksomhedens samarbejdspartnere og lærte derigennem hovedkontoret godt at kende. Det var derfor ikke en svær beslutning, da han selv fik mulighed for at starte i Elgiganten.

Dygtigt og ambitiøst team
Michael fortæller om sin start i Elgiganten: ”Det var en utrolig spændende udfordring at komme ind på den ’anden side af bordet’ og samtidigt arbejde for den førende virksomhed i branchen. Jeg blev en del af et team med masser af dygtige og ambitiøse kollegaer både på hovedkontoret, men også nordisk hvor der stadig er højt til loftet og mulighed for at udfordre sig selv og gå et skridt foran.” Michael startede i 2013 som salgschef for Telecom og allerede efter et år fik han også ansvaret for marketing. I 2017 blev Michael spurgt, om han ville prøve kræfter med business to business, hvor han fik opgaven at opbygge teamet og sætte rammerne for den nye B2B-afdeling.

Leverer vi, går vi hjem med et smil på læben
Om at arbejde med B2B-området siger Michael: ”Det spændende er at være med til at udvikle virksomheden til i højere grad at fokusere på hele erhvervssegmentet lige fra den lille enkelmandsvirksomhed til nogle af Danmarks største virksomheder.”
Der findes som udgangspunkt ikke to ens dage i afdelingen. Michael fortæller: ”Hverdagen er fyldt med nye udfordringer som mest af alt omhandler, hvordan vi giver vores kunder de bedste oplevelser. Så en god dag på kontoret er, når vi får lukket nogle gode ordrer og leveret en masse varer til vores erhvervskunder – så går vi hjem med et smil på læben.”

Passion og vilje skaber muligheder
Michael har især ét råd til andre, der overvejer et job i Elgiganten: ”Hos os vil du opleve en arbejdsplads med muligheder. Det gælder bare om at gribe dem. Så har du passion, vilje og brænder du for det du laver, så er der rigtig mange muligheder for dig og dine karrieredrømme.”

”Har du passion, vilje og brænder du for det du laver, så er der rigtig mange muligheder i Elgiganten."

Kundecenter

Elev

Fie Lund Nickelsen

”Man skal ikke være bange for at springe ud i noget nyt. Det er sundt at være nysgerrig.”

Fie Lund Nickelsen (21 år) er elev i Elgiganten i Esbjerg. Fie startede i foråret 2020 som praktikant i varehuset, hvorefter hun hurtigt blev ansat som deltidsmedarbejder og i sommeren 2020 startede hun på Elgigantens elevuddannelse.

Vær nysgerrig
Fie fortæller, hvorfor hun valgte at starte sin elevuddannelse hos lige præcis Elgiganten: ”Jeg valgte Elgiganten, fordi jeg synes, at deres elevuddannelse lød spændende. Selv er jeg meget nysgerrig og på ingen måde bange for at springe ud i nye ting. Det harmonerede rigtig godt med de gode udviklingsmuligheder, som Elgiganten tilbyder deres elever. Samtidig synes jeg, at Elgiganten gør virkelig meget for at klæde deres elever på med de mange produktkurser, man kommer på.”

Vi bruger hinanden som sparringspartnere
Fie er faldet godt til i Elgiganten og er blevet rigtig glad for både job og kolleger. Hun fortæller: ”Vi arbejder hårdt for at nå vores mål og vi giver ikke så let op. Tværtimod, så kæmper vi for at komme til tops. Jeg kan også rigtig godt lide vores kollegaskab og stærke sammenhold. Vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af områder og afdelinger – og alle er der for hinanden og hjælper, hvor der er brug for det. Alle taler med alle og vi er rigtig gode til at bruge hinanden som sparringspartnere.”

Den gode stemning er altafgørende
Den gode stemning i varehuset er afgørende for Fie: ”En god arbejdsdag for mig er, når jeg møder ind i varehuset og alle er i godt humør. Jeg synes dagen bliver både bedre og nemmere, når der er god stemning. Når jeg yder god kundeservice, kan mærke at kunderne bliver glade og når afdelingen står helt skarpt, så er det bare en rigtig, rigtig god arbejdsdag.”

store manager

Anders Harding Bressendorff

Anders Bressendorff er varehuschef i Elgiganten i Esbjerg, hvor han startede i januar 2019. Sidenhen har flere ting ved Elgiganten overrasket Anders. Blandt andet Elgigantens stærke holdånd og høje fokus på kundeservice.

Masser af medindflydelse og sammenhold
Anders mener, at Elgiganten adskiller sig fra andre arbejdspladser på flere punkter: ”Elgiganten skiller sig ud ved de mange muligheder, som alle medarbejderne har for at have indflydelse – både i hverdagen men også på et større plan. For eksempel har vi som medarbejdere en frihed i forhold til, hvordan vi vil implementere virksomhedens strategier. Det er utroligt motiverende at arbejde med.”
Holdånden er endnu en ting, der har overrasket Anders meget siden han startede i Elgiganten. Han fortæller: ”Det, der har overrasket mig mest, er den gode stemning i varehuset og holdånden generelt. Det er ikke kun internt i varehuset, men også mellem vores hovedkontor og varehusene og på tværs af varehusene. Ligeledes har det overrasket mig positivt, hvor meget Elgiganten egentlig gør for at være kundernes foretrukne elektronikforhandler.”

En Gigant er engageret og har kunden i fokus
Anders mener, at kundefokus og engagement er nogle af de vigtigste kvaliteter ved en Gigant. Han uddyber: ”Vi SKAL have kunden i fokus. Ligeledes skal vi være engagerede og hver dag gå på arbejde med en indstilling om, at vi vil gøre en forskel for vores kollegaer – og ikke mindst vores kunder.” Anders mener også, at ’Gigant-titlen’ forpligter os til at hjælpe kunderne, så de kommer hjem med nøjagtigt, hvad de har brug for: ”Kunden har valgt at være kunde i vores butik og det forpligter os til at hjælpe dem, så de kommer hjem med lige nøjagtig, hvad de har brug for.”

Når teamet lykkes, har dagen været en succes
For Anders har det været en særlig god dag i varehuset i Esbjerg, når hele varehuset lykkes og stemningen er høj. Han fortæller: ”Som leder betyder det meget, at mit team lykkes. At se udvikling hos mine medarbejdere er utroligt givende for mig – det er netop det, der driver mig som leder. Når hele varehuset lykkes og jeg kan se smil fra mine kollegaer, så har dagen været en succes!”

”Kunden har valgt at være kunde i vores butik og det forpligter os til at hjælpe dem, så de kommer hjem med lige nøjagtig, hvad de har brug for.”

Kitchen responsible

Christina Ehrenreich

”Når jeg har skabt en god kunderelation og bliver anerkendt for mit arbejde, er det svært ikke at gå hjem med armene oppe over hovedet. Det sker blandt andet, når kunder ringer og spørger, om jeg vil komme forbi til en kop kaffe eller frokost, så jeg kan se deres nye, fantastiske køkken.”

Christina arbejder som ansvarlig for EPOQ-køkken i Elgigantens varehus i Silkeborg. For Christina er det vigtigt med den gode relation til kunden, som hun til dagligt hjælper og rådgiver omkring køb af nyt køkken.

Det handler om at være fagligt stærk og troværdig
Christina lægger stor vægt på faglighed i sit arbejde. Samtidig mener hun, det er vigtigt at indrømme, hvis der er noget, man er i tvivl om: ”Jeg har brug for at kende produkterne helt ned til mindste detalje. Jeg går meget op i at have styr på mine ting. Men jeg er ikke bange for at indrømme, hvis der er noget jeg ikke ved. Så fortæller jeg i stedet kunden, at jeg undersøger det, så de får den rigtige rådgivning.”
En dygtig rådgiver er ifølge Christina en troværdig rådgiver. Hun uddyber: ”For mig er troværdighed nøgleordet! Jeg bestræber mig hver dag på at dygtiggøre mig inden for produktkendskab for at skabe endnu bedre relationer til kunderne. Jeg er meget ærekær og jeg skal kunne se mig selv i øjnene med den rådgivning, jeg giver.”

Kunden bliver min ven i en kort periode
Christina motiveres af at gøre en forskel for kunderne: ”Når jeg har skabt en god kunderelation og bliver anerkendt for mit arbejde, er det svært ikke at gå hjem med armene oppe over hovedet. Det sker blandt andet, når kunder ringer og spørger, om jeg vil komme forbi til en kop kaffe eller frokost, så jeg kan se deres nye, fantastiske køkken. Det er altid en spændende rejse at være med på, sammen med kunden, og jeg føler tit, at mine kunder bliver mine gode venner i en kort periode. Derfor vil jeg også gerne gøre noget ekstra for dem. Det skaber værdi for mig, når vi skaber værdi for kunden.”

Godt samarbejde og højt til loftet
Christina startede i Elgiganten i 2019 og har særligt bidt mærke i én ting: ”Det der har overrasket mig mest ved Elgiganten, er den korte afstand mellem alle led i organisationen. Der er et virkelig godt samarbejde på tværs af hele organisationen. Jeg sætter stor pris på ’kollegakulturen’ i Elgiganten, der virkelig favner forskelligheder.”

Sales Manager HOME

Jonathan Lorentzen

Jonathan Lorentzen (31 år) startede sin karriere i Elgiganten som 18-årig tilbage i 2007, hvor han blev ansat i en deltidsstilling. I dag sidder han på hovedkontoret som Sales Manager for området HOME.

Nysgerrig tilgang til teknologi
Det var Jonathans store interesse for ny teknologi, der sendte ham i retning af Elgiganten, hvor han trådte i sine brødres fodspor, da han selv var blevet gammel nok til at starte. Jonathan uddyber: ”Jeg har en meget nysgerrig tilgang til alt, hvad der sker af udvikling inden for teknologi og det kommer mig ofte til stor gavn i mit arbejde. At være opdateret med de nyeste ting har altid været en stor del af min personlige passion. Samtidigt har mit arbejde også været med til at udvikle nye interesser for mig, f.eks. inden for kaffe og madlavning.”

Vi passer på hinanden som en familie
Jonathan beskriver kulturen i Elgiganten som noget helt særligt: ”Vi har en udpræget vinderkultur. I al min tid i Elgiganten har jeg aldrig været i tvivl om, at vi altid har haft en ambition om at være de bedste til det, vi laver. Samtidig er der plads til at have det sjovt. For mig er det en vigtig del af hverdagen i Elgiganten, at humøret er højt og vi har det sjovt. Det sker naturligvis med respekt for hinanden, så alle kan føle sig godt tilpas. Vi passer på hinanden som en familie. Du kan altid være helt sikker på, at dine kollegaer i Elgiganten har din ryg og særligt de forskellige små afdelinger – både i varehuse og på hovedkontoret bærer præg af en ekstrem høj loyalitet og tillid.”

Læring er guld værd
For Jonathan er det vigtigt at mærke efter med sig selv, hvordan man har det med det, man laver. Han forklarer: ”Uanset om man har taget en lang eller kort uddannelse så kan man nå derhen, hvor man gerne vil, hvis man kæmper for det og ikke er bange for at lære nyt. De ting man lærer på en arbejdsplads som Elgiganten er guld værd, og sørger man selv for at opsøge muligheder, kan man udvikle sig enormt meget. Jeg vil altid anbefale, at man sørger for at dygtiggøre sig selv løbende og holder hjernen skarp.”

”Uanset om man har taget en lang eller kort uddannelse, så kan man nå derhen, hvor man gerne vil, hvis man kæmper for det og ikke er bange for altid at lære nyt. De ting man lærer på en arbejdsplads som Elgiganten er guld værd, og sørger man selv for at opsøge muligheder, kan man udvikle sig enormt meget.”

Assistant Sales Manager Digital Home

Henrik Brudlykke

“Man ved aldrig, hvad fremtiden bringer. Da jeg startede med at slæbe vaskemaskiner ned i kunders kældre, havde jeg aldrig drømt om, at jeg i dag ville være kommet så langt.”

Henrik Brudlykke (46 år) arbejder som Assistant Sales Manager i Home-afdelingen, en rolle han har haft i 16 år. Før dette har Henrik været vidt omkring – i alt 20 år er det blevet til i Elgiganten.

En erfaren herre
For Henrik startede rejsen som 19-årig, da han fik et job i Køkkenland, der senere blev opkøbt af Elgiganten: ”Jeg startede oprindeligt som chaufførmedhjælper i Køkkenland i 1995 og et par år efter blev jeg hvidevaresælger i Næstved i samme kæde. Det var i den periode, at Køkkenland blev omdannet til Elgiganten.” Her stoppede Henriks udvikling og rejse dog ikke. Henrik fortsætter: ”Derefter gik turen videre til Elgiganten i Taastrup som souschef og efterfølgende vendte jeg retur til Elgiganten, hvor jeg blev varehuschef i Næstved.”

En overgang forlod Henrik Elgiganten for at prøve kræfter med hvidevaresalg, men han vendte hurtigt retur. Han fortæller: ”I 2001 fulgte jeg med over til Snehvide, som Elgiganten solgte fra. Her var jeg varehuschef i 4 år i Køge før jeg vendte hjem til Elgiganten i 2005. Denne gang som dagligt ansvarlig for vores onlinelager, som i 2005 var i sin indledende fase med udbygningen af vores online handel.
Efter 10 år, hvor Henrik fik prøvet kræfter med forskellige roller i branchen, fandt han den helt rette plads, som han selv siger: ”Jeg startede i Home-afdelingen med fokus på online-salg af hvidevarer, som altid har været min passion. Jeg har nu været med i udviklingen af vores online salg og positionering igennem de sidste 16 år.”

Grønt blod i årerne
Henrik er ikke i tvivl om, at hans tid i Elgiganten har været med til at præge ham personligt og fagligt. Han fortæller: ”Elgiganten har uden tvivl medvirket til, at jeg i dag er en resultatorienteret person, som brænder for at skabe vækst. Han uddyber: ”Hele udviklingen fra da jeg som 19-årig startede med at levere hvidevarer, til jeg som salgsassistent lærte at lytte til kunderne og afdække deres behov – og den efterfølgende ledende del som lageransvarlig og varehuschef og til i dag, hvor jeg sidder i det kommercielle team. Det har givet mig grønt blod i årene.”
Vores konstante udvikling driver mig
Henrik understreger fællesskabet som noget, Elgiganten udmærker sig ved. Han fortæller: ”Vi har det sjovt sammen og vi passer godt på hinanden. Det er ikke kun arbejde, vi har også et socialt sammenhold udenfor arbejdet.” Elgigantens position og udvikling i branchen er også med til at gøre Elgiganten til en attraktiv arbejdsplads for Henrik. Han fortæller: ”Jeg elsker at være med til at gøre en forskel i markedet. Og at vi udvikler os hele tiden og er dem, der baner vejen i elektronikbranchen er med til at drive mig og gør, at jeg føler mig hjemme i Elgiganten.”

Med interesse, udvikling og tro på sig selv, når man langt
Henrik bruger sin egen rejse og erfaring som eksempel på, hvordan man kan opnå en masse, hvis bare man har interesse, udvikler sig og tror på sig selv: ”Man ved aldrig hvad tiden bringer. Da jeg startede med at slæbe vaskemaskiner ned i kunders kældre, havde jeg aldrig drømt om, at jeg i dag ville være kommet så langt. For mig har det været vigtigt, at jeg har interesseret mig, for det jeg laver og at jeg har udviklet mig og troet på mig selv – på den måde når man langt.”

store manager

Carina Brostrup Poulsen

I 2020 startede Carina som varehuschef i Elgiganten i varehuset i Slagelse. Carina har et mål om, at Elgiganten i Slagelse skal være et af de bedste varehuse i Danmark – for både kunder og medarbejdere.

Den gode stemning smitter af på kunder og kolleger
Carina peger på flere ting, der er med til at skabe en god arbejdsdag: ”I Elgiganten er ingen dage ens. Der dukker hele tiden nye og spændende udfordringer op, som man skal tage sig af. Det er med til at gøre hverdagen lidt mere spændende.” Derudover er stemningen i varehuset en ting, der er vigtig i Carinas hverdag: ”Som varehuschef er det vigtigt for mig, at jeg har engagerede og glade kollegaer – det smitter både af på de andre kolleger og på kunderne. Når vi har et godt arbejdsmiljø i varehuset, vil det automatisk smitte af på den service, vi giver til kunderne. Derfor er det utrolig vigtigt for mig at sørge for en god stemning i varehuset.”

Holdånden gør Elgiganten særlig
Spørger man Carina, hvad der karakteriserer en Gigant, svarer hun: ”Giganter har en utrolig holdånd! Alle er villige til at gøre noget ekstra for at hjælpe deres kollegaer og for at gøre kunden glad. Det gør os Giganter helt særlige.” Selvom Carina er forholdsvis ny i den blå skjorte, er hun allerede blevet en del af fællesskabet. Hun fortæller: ”Jeg er virkelig imponeret over, hvor godt de andre varehuschefer og mine kolleger i varehuset har taget imod mig. Jeg er meget hurtigt blevet en del af ”holdet”. Det har ingen betydning for fællesskabet og holdånden om man har været her i ét, 10 eller 25 år”.

Mange muligheder for at gøre karriere
Carina fremhæver blandt andet Elgigantens store udvalg af intern træning og kurser, som noget af det, der gør Elgiganten til en alletiders arbejdsplads: ”Hvis du er åben for det, så er der virkelig mange muligheder for at blive klogere. Både i din nuværende rolle eller i en fremtidig stilling. Der er mange muligheder for at videreuddanne sig. Der er alt lige fra online træning til interne uddannelser og kurser. Uanset hvilket niveau du er på, er der udviklingsmuligheder.” Faktisk fylder medarbejdertræning og -udvikling en del i hverdagen – og det er noget, der kommer kunderne til gode: ”Vi træner alle vores salgsassistenter til at blive vores kunders foretrukne rådgiver. Det betyder, at alle vores salgsassistenter får de rette værktøjer til at afdække kundernes behov. Og så bliver de udstyret med den nødvendige viden om produkter og tillægsydelser, så kunderne kan hjælpes bedst muligt, når de besøger os i vores varehuse”, afslutter Carina.

”Giganter har en utrolig holdånd! Det er uanset om man har været her i ét, 10 eller 25 år. Alle er villige til at gøre noget ekstra for at hjælpe deres kollegaer og for at gøre kunden glad.”

operations staff​

Alexander Appel

”En ung mand, der har flyttet sig helt vildt og tillært utroligt meget. Han er blevet en uvurderlig del af vores hverdag - hans gode humor, ihærdighed og opgaveløsning vil blive savnet."

Alexander Appel startede som praktikant i Elgiganten Silkeborg i januar 2020 og blev i september 2020 fastansat som Operations Staff.

I 2019 skulle Alexander starte i 10. klasse, men både mod og motivation manglede. Heller ikke jobbet som reklameomdeler føltes rigtigt. I stedet gik Alexander og drømte om et lønnet job – og gerne indenfor noget, der havde med hans store passion at gøre: gaming.

Interessen for lige præcis gaming og en snak mellem Alexander og hans far førte til at drømmen om et job i Elgiganten blev født. UngeGuiden i Silkeborg blev inddraget for støtte, råd og vejledning og Alexander fik tilknyttet en mentor, som hjalp med at tage de næste vigtige skridt på vejen.

I januar 2020 startede Alexander således i praktik i Elgiganten Silkeborg, en praktikplads der senere på året førte til en fastansættelse.

Selvtillidsboost
Eva, Alexanders mor, fortæller: ”Alexander har udviklet sig enormt. Det har virkelig boostet hans selvtillid at føle sig som en del af et team og at kunne bidrage. Hans tro på sig selv og mod til selv at springe ud i nye ting, har rykket sig rigtig meget.”

Også kulturen i Elgiganten har haft betydning for Alexanders udvikling. Hun forklarer: ”Den friske og positive jargon har helt sikkert bidraget til at Alexander er blevet mere udadvendt og mere modig. Det har været en rigtig god tid for Alexander.”

ADHD er ingen hindring
At Alexander er en ung mand med ADHD var noget, der skulle tænkes særligt meget på i starten af ansættelsen, men det var aldrig en hindring fortæller driftsleder Christian Terp: ”Opgaverne var i starten små og simple, men blev over tid udbygget og kompetencerne øget. Og som tiden gik lykkedes det at få Alexander til at åbne mere og mere op. Alexander har været igennem en kæmpe personlig udvikling og det har været godt, at praktikken var så lang, at Alexander aldrig følte sig presset.”

Der er ingen tvivl om at Alexander har haft stor betydning for Elgiganten i Silkeborg. Christian afslutter: ”Uundværlig. Det er, hvad han har været. Det har været en fornøjelse at følge hans udvikling. Alexander er virkelig vokset. Det bliver trist at sige farvel, men også glædeligt at sende ham godt afsted mod et helt sikkert spændende studieliv.”

department manager home

Jan Bendixen

Jan Bendixen (54 år) er Home leder i Elgiganten Næstved. Modsat mange af sine kolleger, som har både 10, 15 og 20 år på bagen i Elgiganten, har Jan kun været ansat i knap fire år. Men han er glad for jobbet – og glad for den chance, som Elgiganten gav ham, da han blev ansat i 2017.

Et ’tak for god service’, gør mig helt høj
Jan fortæller om sin vej rundt i Elgiganten: ”Jeg startede oprindeligt i Køge og skiftede i 2019 til Næstved. Først arbejdede jeg som salgsassistent og er nu blevet leder – begge i området Home. Da jeg startede, var drømmen egentlig ’bare’ at prøve at arbejde i butik. Jeg havde søgt mange forskellige stillinger i detailhandlen, men det var Elgiganten, der gav mig chancen. Og heldigvis for det, for med den stærke markedsposition og muligheder for udvikling og uddannelse, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville arbejde i Elgiganten. Jeg fandt da også hurtigt ud af, at Home var lige noget for mig, da mange af produkterne var nogle, jeg kendte til selv og brugte i min hverdag. Samtidig er det et område, hvor kunderne ofte søger rådgivning og jeg elsker simpelthen at hjælpe vores kunder. Når jeg giver dem en ”premium journey” og får et ’tak for god service’, så gør det mig helt høj.

Sig aldrig ’nej’ til nye udfordringer
Selv tror Jan på, at man skal gribe de muligheder, der dukker op. Som med jobbet i Elgiganten. Han forklarer: ”Sig aldrig ’nej’ til nye udfordringer. Det er langt bedre at have prøvet nogle ting af. Hvordan ved du ellers om, det er noget for dig? Omvendt, hvis du siger ’nej’, så risikerer du bagefter at ærgre dig og tænke, ’hvad nu hvis…’. Jeg mener, det er vigtigt, at du som menneske, konstant udvikler dig og tilegner dig ny viden. Og rent karrieremæssigt, så er det altid en fordel at have et bredt CV, hvis man en dag får lyst til at prøve noget andet.”

Ingen grænser for, hvor langt vi kan nå
For Jan er der særligt tre ting, der kendetegner Elgiganten, nemlig: engagement, ansvarlighed og udvikling. Han uddyber: ”Folk er virkelig dedikerede i det, de laver, og det er tydeligt at mærke, at alle gør deres bedste for at give kunden en oplevelse, der overgår deres forventninger. Samtidig er vi virkelig gode til at tage ansvar og sørge for at løse vores kunders udfordringer. Og da vi alle har mandat til at sende vores kunder glade og tilfredse ud af vores varehuse, så har vi helt naturligt en meget høj kundetilfredshed. Endelig er der mulighed for både personlig og arbejdsmæssig udvikling. Elgiganten bruger mange ressourcer på at udvikle sine medarbejdere og med vores interne Academy-program, har vi altid mulighed for at dygtiggøre os eller få genopfrisket viden. Faktisk er der stort set ingen grænse for, hvor langt vi kan nå.”

"Jeg havde søgt mange forskellige stillinger i detailhandlen, men det var Elgiganten, der gav mig chancen."

Service responsible

Sarah Lynge Rasmussen

”Der er plads til alle. Man bliver hverken set skævt til for at være lidt anderledes eller for ikke at passe ind i ´normalen´.”

Sarah Lynge Rasmussen (26 år) startede sin karriere i Elgiganten som salgsassistent, men fandt efter noget tid ud af, at hun passede bedre i andre rammer. Sarah fik derfor muligheden for en stilling som serviceansvarlig, hvor hun kunne bidrage med struktur og rutiner.

Fik mulighed for at sætte eget præg på arbejdsgangen
”Vi så et behov for at få nogle andre øjne på afdelingen. Der skulle noget struktur og orden til afdelingen” fortæller Sarah. Da Sarah startede i stillingen som serviceansvarlig, fik hun mulighed for at gøre brug af ledelseserfaring fra et tidligere job. Hun fortæller: ”Jeg fik lov til at ændre nogle ting og sætte mit eget præg på afdelingen.” For Sarah stopper udviklingen dog ikke der – hun forklarer: ”Der er stadig meget jeg skal lære og meget vi kan gøre bedre. Jeg glæder mig til at se hvor langt vi kan komme.”

Plads til alle
Sammenhold, god stemning og mangfoldighed er noget af det, som gør Elgiganten til en god arbejdsplads, ifølge Sarah. Hun uddyber: ”Der er plads til alle. Man bliver ikke set skævt til for at være lidt anderledes eller hvis man ikke passer ind i ’normalen’. Tyk, tynd, høj og lav – det er lige meget.” Samtidig er der mange muligheder hos Elgiganten, fortsætter Sarah: ”Om man leder efter et deltidsjob, elevplads, arbejde i sit sabbatår eller et fuldtidsjob med udviklingsmuligheder, så har vi plads til alle.”

Læring og udvikling
I 2019 var Sarah på jagt efter nye udfordringer og ønskede at lære noget nyt, så da en ansat anbefalede Sarah et job i Elgiganten, tog hun chancen og søgte en stilling. Sarah forklarer: ”Heldigvis blev jeg kaldt til samtale og jeg kunne hurtigt mærke, at det nemt kunne blive noget for mig.” Sarah blev overbevist af den gode stemning og de imødekommende medarbejdere samt muligheden for udvikling. Sarah fortsætter: ”Jeg ledte efter et arbejde med rig mulighed for udvikling og det må man sige, at Elgiganten har. Selv efter halvandet år i Elgiganten, er læring og udvikling stadig en vigtig del af min hverdag. Det, der for mig, gør en dag exceptionelt god, er når jeg kan gå hjem med en følelse af, at jeg har lært noget nyt.”

Assistant Sales Manager computing

Christian Green Knakkergaard

Christian har været en del af Elgiganten siden 2010, hvor han startede som salgsassistent op deltid i varehuset i Slagelse. Egentlig skulle han blot have været ansat en kort periode, før han skulle studere videre. Men sådan gik det ikke. I dag sidder Christian på hovedkontoret som assisterende salgschef på det digitale område, hvor han primært arbejder med salget på Elgigantens hjemmeside.

Gode venskaber
Da Christian først var kommet indenfor murene i Elgiganten endte han med at blive hængende en del længere end forventet: ”Planen om bare at skulle finde et midlertidigt job, gik helt i vasken for Elgiganten blev mere end et fritidsjob for mig. Allerede da jeg startede, blev jeg meget overrasket over fællesskabet i varehuset – både når vi var på arbejde, men også i fritiden. Nogle gange spiste vi endda aftensmad sammen efter lukkevagterne” fortæller Christian. Over tid blev de gode kolleger til mere end blot kolleger: Der var en rigtig god stemning mellem alle medarbejdere i varehuset. Mange af mine kolleger blev også nogle af mine nære venner – og nogle jeg stadig ser den dag i dag 10 år efter.”

Plads til forskelligheder
Christian har lagt mærke til særligt én ting ved Elgiganten, som er helt unik: ”Jeg synes, at Elgiganten er en arbejdsplads, hvor der er plads til alle – og hvor der er plads til forskelligheder. Det har jeg ikke oplevet på samme måde på andre arbejdspladser.”
Særligt tiden med sine kolleger er noget, Christian værner om: ”Jeg kan rigtig godt lide at møde tidligt ind på kontoret – et par timer før resten af kontoret begynder at være bemandet. Så kan jeg nå at danne mig et overblik over dagens opgaver og har et ekstra overskud til teamets fælles opgaver. På den måde bliver der også mere plads til, at mine kolleger og jeg kan snakke om andet end arbejde og have det sjovt sammen. Det er noget af det, jeg sætter allermest pris på.”

Troværdighed, flittighed og engagement
Elgigantens medarbejdere er gjort af noget særligt, mener Christian: ”Vi er troværdige! Det kendetegner os, fordi vi holder, hvad vi lover vores kunder. Hvis der dukker en udfordring op, gør vi alt, hvad vi kan for at finde en løsning, der gør kunden tilfreds.”
”Vi er også engagerede i vores arbejde,” fortsætter Christian. Han forklarer: ”Vi går meget op i at vide så meget vi kan, om de produkter vi sælger, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt. Men vi er mindst lige så engagerede i vores kunder, deres behov og deres oplevelser med Elgiganten – online eller i varehusene. Vi lægger en kæmpe indsats i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det er uanset om man arbejder på hovedkontoret eller i et af varehusene. Vi er flittige og det kan nogle gange resultere i lange arbejdsdage, men langt de fleste afsluttes med et stort smil alligevel. Det var både min opfattelse da jeg arbejdede i varehuset i Slagelse – og det er stadig min oplevelse på kontoret i dag.”

”Der var en rigtig god stemning mellem alle medarbejdere i varehuset. Mange af mine kolleger blev også nogle af mine nære venner – og nogle jeg stadig ser den dag i dag.”

cashier responsible

June Andersson

”Elgiganten er en arbejdsplads med plads til alle og med gode muligheder for kurser og træning – der er rig mulighed for at udvikle sig”

June Andersson er kasseansvarlig i varehuset i Fields. Hun startede som elev i Elgiganten i 1996 og har siden da varetaget mange forskellige roller i Elgiganten – både i varehuse og på hovedkontoret.

Kulturen og kollegaerne er altafgørende
June er en af den der har været med i Elgiganten siden virksomhedens start. Hendes karriere i Elgiganten har budt på mange forskellige arbejdsopgaver og muligheder inden for virksomheden. June fortæller: ”Jeg startede som elev i hårde- hvidevarer. Da jeg var blevet udlært, fortsatte jeg som salgsassistent.” Derefter har June prøvet kræfter med mange forskellige arbejdsområder i virksomheden – alt fra regionsleder og lageransvarlig til træner på salgskurser. I dag er June kasseansvarlig i Elgiganten i storcenteret Fields. June peger på kulturen, som en afgørende faktor i forhold til hendes loyalitet til Elgiganten: ”Det der har gjort, at jeg er blevet i Elgiganten i alle disse år, er helt klart kollegaerne og kulturen. Og så er min hverdag aldrig ens! Der sker altid noget nyt – nye kunder, nye udfordringer og til tider nye kolleger.”

Mange muligheder i Elgiganten
June fremhæver også Elgigantens udviklingsmuligheder, som en central del af hendes rejse. Hun uddyber: ”Det er en arbejdsplads med plads til alle og med gode muligheder for kurser og træning. Der er rig mulighed for at udvikle sig. Derudover har der været rigtig gode muligheder for at komme videre inden for kæden. Både fra deltids- til fuldtidsansat, fra salgsassistent til ansvarlig og ansvarlig til leder – eller videre til hovedkontoret eller et andet varehus.”

Suveræn arbejdsplads med fokus på kundeservice
Spørger man June, er Elgigantens kundeservice et af de områder, der har udviklet sig mest gennem tiden: ”Elgiganten har over tid virkelig knækket koden og fået skabt en kultur med kunden og kundeservice i højsæde. Vores fokus på lige præcis kundeservice er uden tvivl et af de områder, der gør Elgiganten til en attraktiv arbejdsplads. Jeg har altid syntes, at Elgiganten har været en suveræn arbejdsplads med fokus på god kundeservice.”

CCC Advisor Nordic

Laurits Brok Pedersen

Laurits Brok Pedersen (20 år) arbejder i Elgigantens kundecenter, hvor han både rådgiver vores kunder og medarbejdere i varehusene. Laurits startede i varehuset på Fisketorvet, hvor han som mange andre Giganter, startede i en deltidsstilling ved siden af studiet. Studieaktivitet fik Laurits til at holde en pause fra Elgiganten, men kort efter vendte Laurits tilbage til Elgiganten, hvor han fik sin stilling på kundecenteret.

Tillid fra ledelsen
Elgiganten giver Laurits følelsen af en arbejdsplads, hvor alle trives. Han uddyber: ”Efter at have stået i varehus og arbejdet i kundecenteret, kan jeg roligt sige, at der i Elgiganten er plads til alle.” Laurits fortsætter: ”Som medarbejder i Elgiganten er man en del af et stærkt samarbejde mellem alle i virksomheden. Hos CCC Nordic er jeg til daglig i dialog med kollegaer fra vores varehuse i Danmark samt kollegaer fra vores afdelinger i Sverige og Norge. Man arbejder på kryds og tværs med alle kædens afdelinger, hvilket skaber et fedt fællesskab.” Tillid og ansvar er to ord, der ifølge Laurits beskriver Elgigantens kultur: ”I Elgiganten får man hurtig rigtig meget ansvar. Jeg føler, at der er meget tillid fra ledelsen til, at vi som medarbejdere gør vores bedste. Og hvis man har brug for det, er der altid hjælp at hente – både fra ledelsen og kollegaer.”

Hvis bare man gør sit bedste…
Laurits beskriver stemningen samt muligheden for udfordringer, som noget af det, der gør arbejdsdagen særlig god i Elgiganten. Han fortæller: ”En god arbejdsdag for mig handler mest om, at der er god stemning på arbejdspladsen. Det kan variere meget med de kunder man får ind og det er ikke altid lige let. Her er det superfedt, at man altid har sine kollegaer, man kan samarbejde med og få hjælp af. Det er også altid en god arbejdsdag, hvis der har været mange varierende opgaver. Det er med til at udfordre mig og forbedre mine kompetencer.” Laurits’ stolthed i sit arbejde har førhen givet ham udfordringer med at slippe enkelte kundesager i fritiden og han fortæller, hvordan han nu har fået det til at fungere: ”Det kan ikke undgås, at man en gang imellem har en kunde igennem, som man uanset hvad ikke kan komme til enighed med. Her er det vigtigt, at man efter en arbejdsdag kan sige til sig selv, at man har gjort sit bedste og kan lægge de enkelte sager fra sig.”

Find et job der udvikler dine kompetencer!
Laurits fortæller, hvordan Elgigantens fokus på sine kunder fik ham til at se på Elgiganten som en attraktiv arbejdsplads: ”Jeg har altid selv været kunde hos Elgiganten og været yderst tilfreds med den service, man får her. Der er ingen tvivl om, at service er førsteprioritet hos os. Vores medarbejdere fra i varehusene gør alt, hvad de kan for at gøre det til en god oplevelse at handle i Elgiganten. Og hvis der skulle opstå nogle problemer, har vi et kundecenter, som sidder klar til at hjælpe med at finde løsninger.” Laurits kommer desuden med et råd, til andre, der leder efter (nyt) job: ”Mit bedste karriereråd er at lede efter et arbejde, hvor man kan udvikle sine kompetencer. På den måde bliver ens arbejde ved med at være spændende og relevant.”

”I Elgiganten får man hurtigt rigtig meget ansvar. Jeg føler, at der er meget tillid fra ledelsen til, at vi som medarbejdere gør vores bedste. Og hvis man har brug for det, er der altid hjælp at hente - både fra ledelsen og kollegaer.”

B2B Inside Sales & Operations Manager

Line Laursen

”Jeg synes, det er virkelig fedt, at vi har en kultur, hvor der er en tro på, at faglig og personlig udvikling af medarbejderne, er vejen frem. Selvom vi kan have en travl hverdag med en masse arbejdsopgaver, der skal nås, så er træning og udvikling noget, der bliver prioriteret tid og ressourcer til.”

Line Laursen arbejder som B2B Inside Sales & Operation Manager i Elgigantens erhvervsafdeling. Line er ny i sin rolle, som blandt andet indebærer ansvaret for salg samt drifts- og salgsrutiner i forhold til Elgigantens erhvervskunder.

En kultur med fokus på faglig og personlig udvikling
Som ny medarbejder i Elgiganten, er der flere ting, der har overrasket Line. Særligt én ting kom bag på hende: ”Jeg har været meget overrasket over Elgigantens brede udvalg af kurser, der giver alle medarbejderne rig mulighed for læring. Det kom bag på mig, hvor stort fokus der er på både faglig og personlig udvikling. Jeg synes, det er virkelig fedt, at vi har en kultur, hvor der er en tro på, at faglig og personlig udvikling af medarbejderne, er vejen frem. Selvom vi kan have en travl hverdag med en masse arbejdsopgaver, der skal nås, så er træning og udvikling noget, der bliver prioriteret tid og ressourcer til.”
Line har planer om at udnytte de mange gode muligheder for læring og udvikling: ”Jeg ønsker at opbygge erfaring som leder. Her ser jeg Elgigantens interne læringsmiljø som en god mulighed for, at jeg kan udvikle mine ledelsesmæssige og faglige kompetencer.”

Dialog og sparring er afgørende
Som leder er det vigtigt for Line, at der er fokus på god kommunikation og gensidig hjælpsomhed i teamet: ”De gode dialoger og sparring er vigtig for mig, fordi jeg kan mærke, at det gør en forskel for både arbejdsglæden og motivationen i teamet – og det påvirker selvfølgelig også kundeoplevelsen. Jeg går hjem fra arbejdet med et smil på læben, når vi i teamet har haft nogle gode snakke omkring vores arbejde.” Line fortsætter: ”Med et helt nyetableret salgsteam, er det utroligt givende for mig, når jeg kan se, at mit team formår at give vores kunde en købsoplevelse i topklasse.”
Kundeoplevelse og- rådgivning er et andet vigtigt fokusområde for Line: ”Det er vigtigt for mig, at vi sørger for at give en god og professionel kundeoplevelse gennem hele købsprocessen – hver gang. Det er vores fornemmeste opgave. Derfor gør jeg meget ud af at italesætte vores rolle som professionelle rådgivere løbende med teamet, så vi altid tænker det ind i vores arbejde.”

department manager tech

Ronni Singh

Ronni Singh er Department Manager i Elgiganten Roskilde, hvor han har arbejdet siden 2015. Faglig udvikling er vigtigt for Ronni, som har ambitioner om at gøre karriere indenfor virksomheden.

Karrieredrømme indenfor virksomheden
Ronni har de seneste seks år udviklet sig som leder i Elgiganten i Roskilde, men han har ambitioner om mere end det: ”Drømmen er en dag at blive varehuschef eller at arbejde som Store Support, hvor jeg kan tage rundt til vores varehuse og rådgive og vejlede medarbejderne på kryds og tværs af afdelinger. Jeg drømmer om at kunne være med til sikre, at vores varehuse lever op til vores service- og butiksstandarder. Det er både i forhold til driften og de fysiske rammer i varehusene, men også i forhold til personalet, som skal trænes og vejledes i bl.a. produkter og kundeservice.” Udvikling er noget der både motiverer og engagerer Ronni i hans hverdag: ”At føle at jeg løbende bliver bedre og dygtigere til mit arbejde betyder meget for mig. Jeg kan godt lide at mærke, at jeg har udviklet mig – både som leder og rent fagligt.”

Stort netværk og produktudvalg
Elektronikbranchens konstante forandring er en af de ting, der gør branchen særlig interessant, mener Ronni: ”Vi er en del af en stor branche, som udvikler sig hele tiden og der sker derfor konstant noget nyt. Derudover samarbejder vi med mange spændende virksomheder, så man får et stort netværk. Det giver rigtig mange muligheder for udvikling indenfor vores fag.” 
Noget andet, der også er særligt for Elgiganten og branchen, er det enorme produktsortiment, fortæller Ronni: ”Det har overrasket mig, hvor bredt Elgiganten når ud til kunderne og hvor mange produkter, vi tilbyder. Uanset hvor jeg befinder mig – blandt familie og venner – så er der altid produkter, som Elgiganten kan tilbyde. Inden jeg startede i Elgiganten, var jeg slet ikke klar over, at vi rammer så bredt med produkterne.”

”Det er spændende at arbejde i en virksomhed som Elgiganten. Vi er en del af en stor branche, som udvikler sig hele tiden og der sker derfor konstant noget nyt. Derudover samarbejder vi med mange spændende virksomheder i branchen, så man får et stort netværk. Det giver rigtig mange muligheder for udvikling indenfor vores fag.”

cashier responsible

Julie Bilstrup

”Sammenholdet har overrasket mig mest. Jeg havde ikke forestillet mig, at en arbejdsplads med så mange forskellige mennesker, og profiler, kunne opbygge et så fedt og trygt miljø. Det betyder, at man ’går den ekstra mil’ for at hjælpe og støtte sine kollegaer.”

Julie startede i Elgiganten som deltids salgsassistent i telefonafdelingen, men i 2020 blev hun kasseansvarlig i Elgiganten Viby. Hun drømmer om at fortsætte sin udvikling internt.

Fra folkeskolelærer til kasseansvarlig
Julie blev i 2020 færdiguddannet som folkeskolelærer, men hendes rejse fortsatte ad en anden vej. Hun var deltidsansat i kassen, da hun blev tilbudt en stilling som kasseansvarlig i Elgiganten Viby. Hendes glæde til arbejdspladsen blev afgørende for, at hun tog valget om at fortsætte i Elgiganten på fuld tid: ”Selv dengang, hvor jeg var deltidsansat, elskede jeg at arbejde i Elgiganten. Da jeg blev tilbudt stillingen som kasseansvarlig her i Viby, tænkte jeg, at det gav rigtig god mening for mig og min personlige rejse. For mig betyder det enormt meget, at man har lyst til at tage på arbejde når man vågner – og det har jeg altid med det her arbejde.”
Nu drømmer Julie om at fortsætte sin rejse hos Elgiganten, hvor det næste naturlige skridt for hende er at blive driftsleder – en stilling, hvor hun finder både arbejdsopgaverne og ansvaret spændende.

En arbejdsplads præget af stærkt sammenhold
I Elgiganten kalder vi alle vores kollegaer for ’Giganter’. Det er en betegnelse, som markerer en fælles tilknytning til arbejdspladsen. Ifølge Julie består en ’Gigant’ af mange forskellige kvaliteter og egenskaber: ”Det er svært at definere én bestemt type, da det kræver forskellige personligheder og mennesker at skabe de bedste resultater og det bedste miljø”. Netop det gode arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold blandt os, er det, der definerer Elgiganten som arbejdsplads ifølge Julie: ”Sammenholdet har overrasket mig mest. Jeg havde ikke forestillet mig, at en arbejdsplads med så mange forskellige mennesker, og profiler, kunne opbygge et så fedt og trygt miljø. Det betyder, at man ’går den ekstra mil’ for at hjælpe og støtte sine kollegaer.”

Udvikling i fokus
Julie fortæller, at der i Elgiganten er et stort fokus på, hvordan man kan hjælpe den enkelte medarbejder med at udvikle sig: ”Elgiganten investerer i sine ansatte ved at tilbyde forskellige kurser og fagdage. Det bliver hurtigt opfanget, hvis salgsassistenter, ansvarlige eller ledere har brug for yderligere udvikling, ligesom man går meget op i uddannelse og udvikling generelt blandt ansatte. Det er vigtigt at få dem sendt på den rette rejse videre i Elgiganten – uanset om drømmen er at være ansvarlig, leder, at arbejde på hovedkontoret eller andet.” Denne tilgang til udvikling og personalehåndtering matcher Julies ambitioner, da hun udtaler: ”Jeg vil hele tiden gerne blive bedre og lære mere – og det er der heldigvis plads til i Elgiganten.”

department manager home

Salah El-Set

Salah El-Set er Department Manager i Home-afdelingen i Elgiganten Odense, hvor han har arbejdet siden 2019. Noget han ikke umiddelbart havde forestillet sig, da han efter fem år i en anden elektronikforretning var kørt fuldstændig træt og havde mistet arbejdsglæden. En tidligere chef foreslog Salah at give branchen en chance til – i Elgiganten. Det råd tog Salah imod og kort efter startede han i Elgiganten.

Et godt råd: ”Giv Elgiganten en chance”
Efter fem år i elektronikbranchen, havde Salah mistet motivationen og arbejdsglæden og han var klar til at prøve noget nyt. Det viste sig dog, at et brancheskift ikke var nødvendigt: ”Efter fem år hos en af Elgigantens konkurrenter, var jeg simpelthen blevet træt af branchen. Jeg udviklede mig ikke nok og kunne derfor ikke se værdien i mit arbejde længere.” Salah kontaktede derfor sin gamle varehuschef, som på dette tidspunkt var rykket til Elgiganten. Salah fortæller: ”Jeg fortalte ham, at jeg var træt af salgsbranchen og ville prøve noget nyt, hvorefter han gav mig et råd om at give Elgiganten en chance. Han forklarede dernæst om fordelene ved jobbet i Elgiganten og netop én detalje var vigtig for mig: at Elgiganten er en virksomhed, der hele tiden stræber efter at udvikle sine medarbejdere.” Denne samtale var udslagsgivende for Salah, som dagen efter fik et job i hus i Elgiganten Odense.

Genvandt arbejdsglæden
Da Salah startede i Elgiganten, gik der ikke længe, før der blev sat handling bag ordene om medarbejderudvikling. Faktisk gik der kun en måned før han var på sit første lederkursus. Salah fortæller: ”Jeg kom på et internt kursus, som virkelig tændte en masse ting i mig. Vigtigst af alt, fik det min arbejdsglæde tilbage og herefter har intet kunnet stoppe mig.” Salah mener, at fokus på både faglig og personlig udvikling er noget, der gør Elgiganten helt unik: ”Jeg var jo blevet fortalt, at Elgiganten gik meget op i udvikling af medarbejderne, men det kom stadig bag på mig hvor højt det blev prioriteret. Og ikke mindst, at der også blev fokuseret på personlig udvikling. Jeg har ikke før været i en virksomhed, hvor man interesserede sig så meget for den side af medarbejderne.”

Én stor familie, hvor alle er velkomne
Salah oplever Elgiganten som en inkluderende virksomhed, hvor alle kompetencer kan bruges: ”Elgiganten er utrolig mangfoldig, vi dyrker forskelligheden blandt medarbejderne. Det er det der gør Elgiganten til noget særligt. Uanset din baggrund og dine kompetencer, så er der plads til dig. Det gør også, at man føler sig værdsat og vigtig, og derfor vil man også gå den ekstra mil for Elgiganten.” Salah fortsætter: ”Elgiganten er én stor familie, hvor alle er velkomne. Jeg er stolt af at være ansat i virksomheden.”

Alle skal gå fra butikken med et smil på læben – også dem, der har en dårlig dag

For Salah er det vigtigt, at Elgiganten tilbyder kunderne mere end blot nye produkter. Han fortæller: ”Jeg brænder for at skabe gode kundeoplevelser og yde god service og rådgivning. For mig er det vigtigt, at kunderne ikke kun går fra butikken med et nyt produkt, men også med et smil på læben – også dem, som måske har en dårlig dag.” Salahs øje for god service har blandt andet givet ham nogle helt særlige relationer: ”Jeg møder mange kunder i løbet af min arbejdsdag – både nye som eksisterende ”stamkunder”. Noget jeg hygger mig meget med. Flere ringer faktisk direkte til mig, når de skal bruge ny elektronik.”

"Jeg kom på et internt kursus, som virkelig tændte en masse ting i mig. Vigtigst af alt, fik det min arbejdsglæde tilbage og herefter har intet kunnet stoppe mig.”

Department Manager Operations

Marianne Stanley Lang

”Det betyder mere, end man lige tror at have så stor indflydelse på sine arbejdsprocesser. Det er meget motiverende og giver os mulighed for at bruge vores tid bedst muligt - og yde den bedst mulige kundeservice.”

Marianne Stanley Lang har været i Elgiganten Sønderborg siden 2018. Hun er Department Manager Operations, og det har hun været fra start. Hun ser sig selv fortsætte på sit team i fremtiden – eller måske blive en del af det team, som hjælper andre i samme stilling, som den hun selv sidder i på nuværende tidspunkt.

Medansvar betyder alt
Den frihed og det ansvar, som medarbejderne får i Elgiganten, har overrasket Marianne. Hun fortæller: ”Medarbejderne har et reelt medansvar, hvilket betyder, at vi kan forbedre og optimere de områder, vi arbejder med. Det betyder mere, end man lige tror at have så stor indflydelse på sine arbejdsprocesser. Det er meget motiverende og giver os mulighed for at bruge vores tid bedst muligt – og yde den bedst mulige kundeservice.”

Marianne har også lagt mærke til, at der i Elgiganten arbejdes aktivt med medarbejdertilfredsheden. Der er både fokus på det sociale og på at pleje personalet. Det betyder, at det er en arbejdsplads, hvor ord som ”sammenhold” og ”kampgejst” bliver beskrivende. Derfor drømmer Marianne også om at være en del af Elgiganten i fremtiden.

En stolt Gigant
Elgiganten udmærker sig i Mariannes øjne som en arbejdsplads, der går forrest. Det afspejler sig både i kulturen og medarbejderne, som hun beskriver som ’målsatte’ og ’de første i felten’: ”Det gør mig stolt af at være Gigant og være ’first movers’,” fortæller Marianne.

Gode oplevelser får kunder til at vende tilbage
I Elgiganten arbejdes der i fællesskab på at sikre kædens kunder en god købsoplevelse. Noget der kan mærkes tydeligt, fortæller Marianne: ”Vi sætter alle sammen en ære i at hjælpe vores kunder med rådgivning og vejledning fra start til slut. Vi vil jo gerne have, at de kommer retur og at de kun har behov for at henvende sig ét sted – nemlig her.”

financial controller

Kristian Möller

Kristian Möller er Financial Controller på Elgigantens hovedkontor, hvor han har været ansat siden 2016. Bag sig har Kristian syv andre stillinger rundt om i koncernen og kan i april 2022 fejre sit 20-års jubilæum.

Stærk tro på medarbejderne
Kristian har prøvet kræfter med otte forskellige stillinger i Elgiganten-koncernen. Netop mulighederne for nye udfordringer og udvikling, har været årsagen til, at Kristian har været i Elgiganten i 20 år. Han fortæller: ”Det der har holdt mig i Elgiganten i alle disse år, er alle de muligheder, jeg har haft for at udvikle mig. Jeg har fået de nødvendige udfordringer og udviklet mig i otte forskellige stillinger gennem de seneste 20 år. For mig er Elgiganten et godt eksempel på en virksomhed, som virkelig tror på medarbejderne. Netop dét gør Elgiganten til den helt ideelle arbejdsplads for mig.”

Fra idrætsstudie til Financial Controller
Kristian startede i 2002 som deltidsansat på lageret i en af Elgigantens varehuse i Sverige. Her arbejdede Kristian primært i weekenderne ved siden af sit idrætslærer-studie. Herefter fulgte 20 år med en masse nye muligheder for Kristian. Han fortæller: ”Da jeg blev tilbudt en stilling som salgsassistent, valgte jeg at sætte mit studie på pause og takke ja til stillingen i Elgiganten. Efter et år som salgsassistent fik jeg mulighed for at starte på vores daværende nordiske regnskabsservice-center i Herlev. Her arbejdede jeg i 8 år med forskellige opgaver indenfor økonomi, inden jeg i 2016 startede som Financial Controller på Elgigantens hovedkontor i København.”

Stor og positiv udvikling i Elgiganten
Foruden sin egen udvikling, mener Kristian, at også Elgiganten har gennemgået en stor udvikling gennem de seneste 20 år. ”Der er sket meget siden jeg startede i Elgiganten for 20 år siden. Vi er selvfølgelig blevet meget større på alle områder og har udviklet os i takt med teknologien, f.eks. i forhold til vores hjemmeside og andre digitale platforme. Derudover er der sket en stor og positiv udvikling i kerneforretningen, hvor vi nu har et stort kundefokus og arbejder meget med at tilbyde en lang række services, der kan dække de forskellige kunders behov,” fortæller Kristian.

”For mig er Elgiganten et godt eksempel på en virksomhed, som virkelig tror på medarbejderne. Netop dét gør Elgiganten til den helt ideelle arbejdsplads for mig.”

SalesPErson

Mathias Rinaldo

"Jeg har fået venner for livet, som jeg ikke vil være foruden. Fagligt har jeg fået nogle værktøjer til at drive forretning og forstå kunder og købsmønstre."

Mathias (23) er salgsassistent i Elgiganten, Fields. Han startede som deltidsmedarbejder i Elgiganten Fields og forelskede sig hurtigt i kulturen. Mathias startede derfor på elevuddannelsen i Elgiganten – og færdiggjorde denne i maj 2022.

Elevophold gav faglige værktøjer og venner for livet
Mathias Rinaldo afsluttede i maj 2022 sin 2-årige elevuddannelse i Elgiganten. Han fortæller, hvorfor valget faldt på netop Elgiganten, da han skulle vælge elevplads: ”Jeg startede som deltidsansat i Elgiganten og forelskede mig lynhurtigt i kulturen. Alt fra kunderne, produkterne og kollegaerne er fantastisk. Desuden har Elgiganten nogle gode og sunde værdier i forhold til, hvordan vi agerer overfor kunder og omverden generelt. Vi anerkender, at vi som elektronikforretning har et ansvar i forhold til at skabe en mere bæredygtig fremtid – og så arbejder vi med vores ansvar. Derfor valgte jeg at tage en elevuddannelse i Elgiganten”

Elevtiden i Elgiganten har givet Mathias både et fagligt og socialt fundament. Han fortæller: ”Jeg har fået venner for livet, som jeg ikke vil være foruden. Fagligt har jeg fået nogle værktøjer til at drive forretning og forstå kunder og købsmønstre. Jeg er blevet meget mere bevidst om økonomi, drift, forretning og salg – nogle værktøjer, som er brugbare i mange henseender.”

Fremtidsdrømme
Efter endt elevuddannelse har Mathias fået mulighed for at fortsætte sin karriere i Elgiganten, som salgsassistent i varehuset i Fields. Hertil fortæller Mathias: ”Jeg drømmer om at blive ansvarlig for en afdeling – og skabe en succesfuld afdeling, ved at yde den allerbedste vejledning og service til vores kunder.”

Udnyt mulighederne for faglig sparring
På baggrund af egen erfaring, kommer Mathias med et råd til kommende elever i Elgiganten: ”Sørg for at bruge elevopholdene til mere end undervisning. På den måde, får du meget mere ud af elevforløbet. På opholdende får man som elev bl.a. en unik mulighed for sparring med de andre elever. Holdene er opdelt i forskellige varehuse og afdelinger, hvilket giver gode muligheder for at sparre på kryds og tværs af afdelinger og varehuse. Jeg brugte især mine kammerater på elevopholdene til at sparre omkring salg og produkter.”