Spring til indhold

Job i Elgiganten

Et job i Elgiganten byder på mange spændende muligheder og en helt unik arbejdskultur, hvor der er plads til alle og til at have det sjovt.
Vi går ikke op i om du har en bestemt uddannelse eller årelang erfaring – for os er det afgørende, at du er motiveret og har potentialet til at blive vores næste Gigant.

Nedenfor kan du blandt andet læse om de forskellige stillinger som Elgiganten tilbyder, møde nogle af vores kollegaer og læse om de mange karrieremuligheder, Elgiganten har at byde på. 

Afspil video
”Et job i Elgiganten giver dig mulighed for mange forskellige arbejdsopgaver, og muligheder for videreudvikling på mange niveauer – og så bliver du en del af et helt unikt sammenhold og fællesskab!”
Tia - Rekrutteringg
Tia

I varehuset kan du blive

Hovedkontoret

Elgigantens hovedkontor administrerer en lang række funktioner inden for syv forskellige afdelinger: salg, branding og marketing, digital, økonomi, HR, drift og erhverv (B2B). Hovedkontoret har til opgave at sørge for at driften af vores 40 varehuse kører som den skal, så personalet i varehusene har de bedste forudsætninger, når de møder kunderne. Arbejdet på hovedkontoret er centralt i forhold til virksomhedens udvikling, vækst og succes. Det er hovedkontorets opgave at lægge det rette fundament, så varehusene har værktøjerne til at nå i mål med vores vision; at tilbyde alle den fantastiske teknologiske verden.

Vi har knap 100 dygtige og engagerede medarbejdere siddende på vores hovedkontor, som er beliggende i København.

I kundecentret kan du blive

Vision

Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

En arbejdsplads for alle

Vi sætter diversitet og mangfoldighed på dagsordenen

Elgiganten er en mangfoldig arbejdsplads med 2.200 dygtige og engagerede medarbejdere på tværs af alder, køn, etnicitet og seksuel orientering. Med andre ord: i Elgiganten er der plads til alle. Vi ser mulighed i alle, der kan forene sig med vores værdier og arbejdskultur. Vi rekrutterer altid de bedst egnede til stillingerne, men som markedsleder tager vi også vores ansvar seriøst, når det kommer til at sikre diversitet og mangfoldighed på arbejdsmarkedet.

Vi arbejder blandt andet aktivt for at promovere lighed mellem traditionelle kønsroller gennem rekrutteringspolitikker og årlige medarbejderopfølgninger.

Vi involverer alle vores medarbejdere!
Elgiganten har en målsætning om at være den mest attraktive arbejdsgiver i branchen og i den forbindelse laver vi årlige medarbejderundersøgelser, der har til hensigt at måle medarbejderengagement og -trivsel. Undersøgelsen giver alle vores medarbejdere mulighed for anonymt at vurdere og kommentere forskellige aspekter såsom medarbejderens udviklingsmuligheder, nærmeste leder og lønforhold.  Undersøgelsens resultater bliver brugt som grundlag for udvikling til at skabe en endnu bedre arbejdsplads.